HTML

A Zarándoklat

Engesztelő-Zarándoklat

Nemzetünkért, közösségeinkért, családunkért az egyetértés és a szeretet reményében

Friss topikok

Északi útvonal, 2012. 06. 13

2012.06.15. 16:42 Engesztelő Zarándoklat


Átjáróban Hatvanban

Engesztelő zarándok menet érkezett Hatvanba tegnap, azaz június 13-án délután. A zarándokmenet Gyöngyös irányából érkezett és Budapest fele halad tovább.


Fotó: hatvanonline.hu


Engesztelő zarándokmenet érkezett tegnap Hatvanba, amelynek célja a lelki megtisztulás mellett, hogy az embereket közelebb hozza egymáshoz. A menet Gyöngyös irányából érkezett. A résztvevők Pálháza és Komlóska várostábláival, keresztekkel és magyar zászlóval érkeztek. Hatvant Köves Gáborné képviselte, aki a település szalagját kötötte fel a zászlóra. A menetnek egy másik missziója egy templom megépítése, amelynek jelképeként Hatvan egy követ adományozott. Zarándoklat az ország négy pontjáról indult. Pálháza polgármestere szerint ezt az országot a kereszténységgel és ilyen fajta zarándoklattal lehet egyesíteni. A menet június 14-én estére ér a budapesti Bazilika elé ahol egy közös szentmise után egyesítik Magyarország keresztjét, amelynek darabjait hazánk négy pontjáról hozzák a zarándokok.



Forrás: hatvani-hírhatár

Engesztelő Zarándoklat

Szólj hozzá!

Címkék: zarándoklat engesztelő zarándoklat világ királynője engesztelő mozgalom

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelozarandoklat.blog.hu/api/trackback/id/tr904590727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása