HTML

A Zarándoklat

Engesztelő-Zarándoklat

Nemzetünkért, közösségeinkért, családunkért az egyetértés és a szeretet reményében

Friss topikok

Dr. Bábel Balázs Kalocsa-kecskeméti érsek úr levele

2012.06.08. 09:01 Engesztelő Zarándoklat


Tisztelt Polgármester Úr!

Folyó év május 25.-én kelt, Lesovics Miklós úrral, Pálháza város polgármesterével közösen aláírt szíves megkeresésüket és annak mellékleteit köszönettel nyugtázom.

Örülök annak, hogy 2012 június 6-tól 16-ig "Kelj fel és járj!" elnevezéssel az egész országot átfogó Zarándoklatot szerveznek nemzetünk lelki megújulásáért.


Jelen soraimmal tájékoztatom a Tisztelt Polgármester Urat, hogy a jelzett időszak minden napján előzetesen már egyeztetett programjaim vannak, ezért a zarándoklaton személyesen sajnos nem tudok részt venni.

Kifejezésre kívánom azonban juttatni, hogy kezdeményezésük jelentőségére való tekintettel az engesztelő zarándoklatra vonatkozó anyag még a mai napon meg fog jelenni a Főegyházmegye papsága részére létrehozott levelezőlistán.

A Zarándoklatra és a Szervezőkre Isten áldását kérem.


Őszinte nagyrabecsüléssel:
Dr. Bábel Balázs
Kalocsa-kecskeméti érsek

Kalocsa, 2012. június 4.

Engesztelő Zarándoklat >>
 

Szólj hozzá!

Címkék: zarándoklat kelj fel és járj! engesztelő zarándoklat

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelozarandoklat.blog.hu/api/trackback/id/tr594573027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása