HTML

A Zarándoklat

Engesztelő-Zarándoklat

Nemzetünkért, közösségeinkért, családunkért az egyetértés és a szeretet reményében

Friss topikok

Újjáéledt a Világ Királynője Engesztelő Mozgalom!

2012.06.08. 09:46 Engesztelő Zarándoklat

Engesztelésen Jézus életünk jobbítását érti:

"Aki eddig káromkodott, az dicsérjen,
aki lopott, az adjon, aki gyűlölt, az szeressen stb."

Jézus, Natália nővéren keresztül, semmi újat nem kíván tőlünk, mindent megtalálhatunk a Szentírásban. De van azonban mégis valami, ami e szövegek olvasásakor az újdonság erejével hat. Egy világméretű engesztelési mozgalomról van szó, amelynek Magyarországról kell kiindulnia, s elterjednie az egész világon.

Itt található a Natália nővérről
szóló honlap elérhetősége:
www.natalia-nover.lapok.eu

A film itt tekinthető meg: - videotar.mtv.hu

A mi feladatunk az engesztelés

A SZŰZANYA MAGYARORSZÁGOT SAJÁT TULAJDONÁNAK NEVEZI,
EZÉRT MAGYARORSZÁGTÓL KÜLÖNLEGES ENGESZTELÉST KÍVÁN
Az engesztelést a Szűzanyával kell végeznünk, saját bűneinkért, és a hitetlenség bűneiért.

1940 - Szűzanya szavai:

"Szent István az országot a mennyei Atyától kapta, és mivel fia meghalt, örökségül Nekem adta. Én ezt az örökséget elfogadtam. Más országok is felajánlották magukat Nekem, de örökségem csak ez az egy ország. Történelmében megjárta a keresztutat, de soha el nem pusztul."

Az Úr Jézus szavai

A háború előtt: "Anyám országát szeretném megkímélni, ha akad elegendő számú engesztelő lélek."

"Terveim vannak ezzel az országgal. Tartsatok bűnbánatot, engeszteljetek, nehogy eltörölni kényszerüljek ezt az országot. Meg akarok ugyanis könyörülni rajta. Azt akarom, hogy az engesztelés jó illata szálljon fel Szívemhez a magyar földről, és járja át az egész világot Anyám országát meg akarom tisztítani, áldani, és Szívemhez vonni. Ha a magyar nép megszűnik vétkezni, mindenekelőtt a tiszta erkölcs ellen, nem káromkodik, tisztelettel ejti ki Szeplőtelen Anyám nevét, bűnbánatot tart, és engesztel, eljövök, és kegyelemmel gazdagon felruházom őt. Amint a megváltás a betlehemi istállóból indult, úgy fog elindulni Magyarországról nagy művem: a bűnök eltörlése, a lelkek megszentelése, a sátán letaszítása (lásd: pl. Szeretetláng elterjedése innen indult, amely a sátán megvakításával jár), az Én győzelmem.

A magyar nép elnyeri tetszésemet, Édesanyám iránti tiszteletéért, és szeretetéért" Akkor bemutatta nekem Jézus Magyarország és az egész világ reményteljes jövőjét.

"Magyarország engesztelésért kész vagyok az egész világon könyörülni!"

Jézus: "Nagy jövő vár Anyám országára, s általa az egész világ kegyelmet nyer." "Miként a betlehemi istállóban elkezdődött a megváltás, úgy a magyar földön elkezdődik az én nagy munkám: a bűn megszüntetése, eltörlése a föld színéről, a lelkek megszentelése, a sátán legyőzése és az én országomnak diadalmas uralma. Ez pedig - miként mondottam - annyiban fog sikerülni, amennyiben Szeplőtelen Anyámnak, mint a ,Világ Győzelmes Királynőjének' megadják a NYILVÁNOS tiszteletet és elismerést."

Mindszenty József bíboros:

"A Világ Királynője nagy engesztelő mozgalomra
főpásztori áldásomat adom."

1946 augusztus 26-án Székesfehérvárott a Szűzanyának mint a Világ Királynőjének ajánlotta fel Magyarországot. Engesztelésül hirdette meg a Boldogasszony Évét, ünnepélyesen nyitotta meg Esztergomban, 1947 augusztus 15-én, és ott elhangzott beszédében megígérte:

"Október 8-át, MAGYAROK NAGYASSZONYÁNAK ÜNNEPÉT MAJD NYILVÁNOS ÜNNEPPÉ TESSZÜK, vasárnapként, magunkra vállalt szentmisével és munkaszünettel üljük meg, ha a Nagyasszony ezeréven át mindenkor tapasztalt nagy hatalmával és édesanyai szeretetével átsegít minket a gyászbaborult egek, háborgó tengerek viharán, vészin át."

PL 2930/1947. levéltári számú levelében írásban rögzítette:
"FŐPÁSZTORI ÓHAJOM, HOGY a magyar engesztelésnek SZENTÉLY ÉPÜLJÖN. A magyar püspöki kar 1946. dec. 26-i körlevele szellemében AKAROM AZ ENGESZTELÉSNEK EZT A SZENTÉLYÉT, mint az engesztelés évének maradandó emlékét ..............."

Az engesztelő szentély alapkövét Ő maga rakta le 1947 szeptember 25-én, Fogolykiváltó Boldogasszony ünnepe után.

Mindszenty József bíboros teste épségben, sértetlenül nyugszik Esztergomban.

Mondd napjában többször minden óraütésre, harangszóra:

    Ave Maria!
    Éljen a Világ Királynője!
    Győzelmes Nagyasszony, Világ Királynője,
    Légy engeszteléssel, Hazánk megmentője!

Engesztelő Zarándoklat >>

Szólj hozzá!

Címkék: zarándoklat kelj fel és járj! engesztelő zarándoklat világ királynője engesztelő mozgalom

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelozarandoklat.blog.hu/api/trackback/id/tr924573107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása