HTML

A Zarándoklat

Engesztelő-Zarándoklat

Nemzetünkért, közösségeinkért, családunkért az egyetértés és a szeretet reményében

Friss topikok

Engesztelő Zarándoklat 2. nap - Komlóska, Erdőhorváti

2012.06.09. 20:53 Engesztelő Zarándoklat


Egy nap a paradicsomban – Komlóska

Reggel 7 órakor harangszó hívta a komlóskaiakat és a zarándokokat szentmisére, ahol Dr. Orosz Atanáz mellett a térség lelkipásztorai istentisztelet mondtak a zarándoklatért. A szentmise végén püspök atya megáldotta a zarándok tárgyakat és a zarándokokat. A templomtól a községházához vonultunk le, ahol a Komlóskai Ruszin ÁMK gyermekei szívhez szóló műsort adtak. A kétnyelvű előadásokból nemzetünk sokszínűsége domborodott ki. Szívéjes vendéglátás után indultunk Bodrogkeresztúr irányába.


Erdőhorváti
„Ha az ember a szomszédjával jóba van”, akkor az egész világgal. Szomszédhoz illő fogadtatás várt bennünket Erdőhorvátiban. Takács Gábor polgármester úrral együtt nagy számban vártak bennünket a település lakói a falu határában. A templomokban történő hálaadások mellett a községháza terített asztala várta a zarándokokat. Soha nem esett még ilyen jól a zsíros kenyér friss hagymával, mint ezután a zarándokút után. Az erdőhorvátiak 4 db faragott kővel ajándékozták meg a zarándokcsapatot, majd a tolcsvai határkeresztig kísérték a menetet.

Engesztelő Zarándoklat

Szólj hozzá!

Címkék: zarándoklat komlóska engesztelő zarándoklat engesztelő mozgalom erdőhorváti

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelozarandoklat.blog.hu/api/trackback/id/tr704575793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása