HTML

A Zarándoklat

Engesztelő-Zarándoklat

Nemzetünkért, közösségeinkért, családunkért az egyetértés és a szeretet reményében

Friss topikok

Kecskemétre érkezett hétfő délután az Engesztelő Zarándoklat

2012.06.14. 11:08 Engesztelő Zarándoklat


A menetben résztvevőket Lévai Jánosné önkormányzati képviselő, Mák Kornél alpolgármester és egyházi vezetők fogadták a Városháza előtt.


Az Engesztelő Zarándoklat szervezői úgy gondolják, nemzetünk és világunk mély morális és gazdasági válságban van, a kiutat pedig csakis a szeretet erejével lehet megtalálni. A Kelj fel és járj elnevezésű kezdeményezés keretében az ország négy pontjáról, északról, délről, nyugatról és keletről indultak el gyalogosan a zarándokok június 6-án, hogy 15-ére Budapestre érkezzenek. A menet kecskeméti állomásán az ajándékok mellett egy téglát is átadtak az önkormányzat képviselői, a zarándokok ugyanis feladatuknak érzik a Világ Királynője Engesztelő Kápolna felépítését, amelyhez minden településről egy építőkövet kérnek.

Mózes Bálint | www.kecskemetitv.hu

Engesztelő Zarándoklat

Szólj hozzá!

Címkék: kecskemét nemzeti zarándoklat engesztelő zarándoklat világ királynője engesztelő mozgalom

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelozarandoklat.blog.hu/api/trackback/id/tr134587687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása