HTML

A Zarándoklat

Engesztelő-Zarándoklat

Nemzetünkért, közösségeinkért, családunkért az egyetértés és a szeretet reményében

Friss topikok

Engesztelő zarándoklat tart Budapestre

2012.06.14. 10:03 Engesztelő Zarándoklat


A menet négy égtájból indul, június 15-én ér a fővárosba, a cél a nemzet lelki megújulása és közelebb hozni egymáshoz az embereket.

Engesztelő zarándoklat indul ma reggel az ország különböző részeiből a fővárosba, a kezdeményezés célja a nemzet lelki megújulása, hogy közelebb hozzák egymáshoz az embereket. A menet szerda reggel indul keleti irányból a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Pálházáról, nyugatról Sopronból, délről Röszkéről, északról pedig június 13-án Esztergomból, és a tervek szerint június 15-én érkezik a fővárosba, a Szent István-bazilikához, ahol istentiszteletet tartanak. A utolsó állomás a XII. kerületi Szent Anna rét lesz.

A zarándoklatra minden felekezetet meghívtak, és útközben bárki csatlakozhat a menethez, több közéleti személyiség is jelezte már részvételét, köztük művészek, zenészek, politikusok, országgyűlési képviselők - mondta el Köteles László, a mozgalom elnöke, a zempléni Komlóska Fidesz-KDNP-s polgármestere, aki egyszer már szervezett hasonló zarándoklatot: az ő nevéhez fűződik a 2009-es nemzeti zarándoklat is. Lesovics Miklós, Pálháza független polgármestere, a 2009-es nemzeti zarándoklat másik szervezője elmondta: a részvevőktől azt kérik, hogy a zarándoklaton lehetőleg fehér színt viseljenek, a tisztaság és a semlegesség színét.

Forrás: hiradó.hu

Engesztelő Zarándoklat

Szólj hozzá!

Címkék: zarándoklat nemzeti zarándoklat engesztelő zarándoklat engesztelő mozgalom

A bejegyzés trackback címe:

https://engesztelozarandoklat.blog.hu/api/trackback/id/tr74587517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása